Virksomheds profil

Læs om os

Lastbilværksted i Midtjylland

Viborg Lastvognservice er dit lokale lastbilværksted i Midtjylland. Vi er specialister i reparation, vedligeholdelse og opbygning af lastbiler, trailere og blokvogne.

Vores mekanikere er især stærke i reparation og service af Volvo og Scania.

Tillid mellem kunder og værksted

Hos Viborg Lastvognservice har vi fokus på kvalitet og tillid mellem kunder og værksted. Frederik grundlagde i februar 2018 Viborg Lastvognservice, da han syntes, der manglede service i branchen.

Hos os får du altid personlig kontakt med vores kompetente og veluddannede mekanikere, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Erfarne mekanikere

Med mere end 30 års erfaring inden for reparation og service af lastbiler, trailere og blokvogne byder vores erfarne personale på en effektiv og professionel service. Vi laver alt inden for lastbiler og trailere til konkurrencedygtige priser. Al reparation har 1 års garanti og 2 år på reservedele.

Kontakt os

Er du interesseret i et godt tilbud, så kontakt os og hør nærmere. Ring til os på telefon (+45) 77 34 43 49 eller send en mail til info@viborglastvognservice.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Tlf: (+45) 77 34 43 49
Vagt tlf: (+45) 77 34 43 49