Virksomhedsprofil

Lastbilværksted i Midtjylland

Viborg Lastvognservice er dit lokale lastbilværksted i Midtjylland. Vi er specialister i reparation, vedligeholdelse og opbygning af lastbiler, trailere og blokvogne. Vores mekanikere er især stærke i reparation og service af Volvo og Scania.

Tillid mellem kunder og værksted

Hos Viborg Lastvognservice har vi fokus på kvalitet og tillid mellem kunder og værksted. Frederik grundlagde i februar 2018 Viborg Lastvognservice, da han syntes, der manglede service i branchen. Hos os får du altid personlig kontakt med vores kompetente og veluddannede mekanikere, der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Erfarne mekanikere

Med mere end 30 års erfaring inden for reparation og service af lastbiler, trailere og blokvogne byder vores erfarne personale på en effektiv og professionel service. Vi laver alt inden for lastbiler og trailere til konkurrencedygtige priser. Al reparation har 1 års garanti og 2 år på reservedele.

Kontakt os

Er du interesseret i et godt tilbud, så kontakt os og hør nærmere. Ring til os på telefon 77 34 43 49 eller send en mail til info@viborglastvognservice.dk, og vi vender tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 77 34 43 49 eller send os en email på info@viborglastvognservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.