Varevogne

Hos Viborg Varevognsservice, der er en del af Viborg Lastvognsservice, tilbyder vi service og reparation af varevogne af alle mærker og typer for erhvervskunder.

Vi er ligeledes registrerede IVECO service partner, som betyder, at vi kan være behjælpelige med indhentning af tilbud, finansiering/leasing og levering af din nye IVECO varevogne samt stå til rådighed i forbindelse med indretning af bilen. Udover at være IVECO forhandler har vi et IVECO serviceværksted og kan dermed også løse de problemer, som du måtte have med din originale IVECO varevogn.

Vi er bevidste om betydningen af at få din varevogn hurtigst muligt færdig og tilbage på vejen, hvis den holder stille. Vores veluddannede mekanikere står derfor klar til straks at håndtere alle tænkelige udfordringer; Ingen opgave er for lille – ingen opgave er for stor. Vi går til opgaven med omhu og dygtige kompetencer samt vi rummer stor indsigt fra vores Lastvognsservice-afdeling, hvor vi også har erfaring og succes med at sikre at bilen hurtigt bliver køreklar igen. Vi leverer altid din varevogn i orden til vores billige, prisvenlige timepris.

Ønsker du, at undgå unødige overraskelser ift. din varevogns reparationer og omkostningsfulde værkstedsregninger, så kan vi tilbyde serviceaftale på din varevogn uanset årgang, model og kilometertal. Dette med garanti på reparationer og til en fast månedlige ydelse, hvor du dermed slipper for ekstra udgifter, når varevognen skal på værksted.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på telefon (+45) 77 34 43 49 eller mail info@viborglastvognservice.dk og få et uforpligtende tilbud på kran og hejs.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Tlf: (+45) 77 34 43 49
Vagt tlf: (+45) 77 34 43 49