Fejlfinding

Fejlfinding på alle mærker

Hos Viborg Lastvognservice fejlfinder vi på alle mærker lastbiler, trailere, hydraulik og lifte. Vi udfører udlæsning af fejl med PC og laver blandt andet fejlsøgning på EL-systemer, bremsefejl og motorfejl.

Det rette testudstyr

Når vi udlæser fejl og fejlfindelser gør vi dette med en Bosch-tester, som er den bedste tester på markedet. Vores dygtige og veluddannede mekanikere foretager udlæsning og eventuelle reparationer af dit køretøj. Hos os får du altid 1 års garanti på reparation og 2 års garanti på reservedele.

Autoriseret BÄR Cargolift servicepartner

Viborg Lastvognservice er autoriseret BÄR Cargolift servicepartner, og vi kan derfor tilbyde god service og fejlfinding på BÄR Cargolift, hvor vi bruger cargolifts eget program, som muliggør en optimal parameterfremstilling samt en hurtig og sikker fejlfinding.

Kontakt os og hør mere om fejlfinding

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udlæsning af fejl på dit køretøj? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon (+45) 77 34 43 49 eller sende en mail til info@viborglastvognservice.dk Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud samt professionel rådgivning og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Fejlfinding tester og Iveco Viborg

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Tlf: (+45) 77 34 43 49
Vagt tlf: (+45) 77 34 43 49