Fejlfinding på alle mærker

Hos Viborg Lastvognservice fejlfinder vi på alle mærker lastbiler, trailere, hydraulik og lifte. Vi udfører udlæsning af fejl med PC og laver blandt andet fejlsøgning på EL-systemer, bremsefejl og motorfejl.

Det rette testudstyr

Når vi udlæser fejl og fejlfindelser gør vi dette med en Bosch-tester, som er den bedste tester på markedet. Vores dygtige og veluddannede mekanikere foretager udlæsning og eventuelle reparationer af dit køretøj. Hos os får du altid 1 års garanti på reparation og 2 års garanti på reservedele.

Autoriseret BÄR Cargolift servicepartner

Viborg Lastvognservice er autoriseret BÄR Cargolift servicepartner, og vi kan derfor tilbyde god service og fejlfinding på BÄR Cargolift, hvor vi bruger cargolifts eget program, som muliggør en optimal parameterfremstilling samt en hurtig og sikker fejlfinding.

Kontakt os og hør mere om fejlfinding

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udlæsning af fejl på dit køretøj? Så tøv ikke med at kontakte os på telefon 77 34 43 49 eller sende en mail til info@viborglastvognservice.dk Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud samt professionel rådgivning og vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 77 34 43 49 eller send os en email på info@viborglastvognservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.