Klargøring og syn

Klargøring og syn af lastbil

Skal din lastbil til syn? Viborg Lastvognservice kan tilbyde gennemgang og tilbud på syn af dit køretøj, samt klargøring til syn. Vi er specialister i klargøring af periodisk syn på alle lastbiler, trailere, blokvogne og varevogne.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig og tager sig gerne af eventuelle reparationer, så dit køretøj kommer sikkert igennem syn.

https://www.high-endrolex.com/26

Hos Viborg Lastvognservice har vi vores egen bremsestand, hvor vi udfører kontrol af bremserne inden vi kører din lastbil, blokvogn, varevogn eller trailer til syn. Vi tilbyder desuden 1 års garanti på alle reparationer og 2 års garanti på reservedele.

24 timers service

Vi tilbyder døgnservice med vagtordning, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis du har akut brug for hjælp til dit køretøj. Vi lægger stor vægt på god service og kommunikation, og vi holder altid, hvad vi lover. Vi lægger faglig stolthed i vores arbejde og sender ikke noget ud på vejen, som vi ikke kan stå inde for.

Skal din lastbil klargøres til syn?

Så er du velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 77 34 43 49 eller sende en mail til info@viborglastvognservice.dk og få et uforpligtende tilbud på klargøring eller syn af dit køretøj.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden.

Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os.

Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Tlf: (+45) 77 34 43 49
Vagt tlf: (+45) 77 34 43 49