Motor og gearkasse reparation på lastbil

Er der fejl på gearkassen eller motoren? Viborg Lastvognservice tilbyder motor- og gearkasse reparation på lastbiler og varebiler. Der skal helst ikke gå for længe, før du kan få dit køretøj til en mekaniker, hvis du skal have repareret motor eller gearkasse. Hvis du kører med skaden i længere tid, er der større risiko for, at der opstår følgeskader. Derfor har vi døgnservice, så du altid kan få hjælp, hvis der opstår noget akut.

Alt indenfor motor og gearkasse

Hos Viborg Lastvognservice har vi stor erfaring indenfor gearkasser og motor-opgaver, og vi laver alle former for service og reparation på alle mærker. Vi har blandt andet stor erfaring med skift af stempel/foring, kobling/svinghjul og turbo samt meget andet. Når vi står for reparationen af motor og gearkasse på dit køretøj, er der altid 1 års garanti på reparationen og 2 års garanti på reservedele.

Lad os stå for reparationen

Skal vi stå for reparation af motor eller gearkasse på dit køretøj? Så send en mail til info@viborglastvognservice.dk eller ring til os på telefon 77 34 43 49 . Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål til motor eller gearkasse på netop dit køretøj.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 77 34 43 49 eller send os en email på info@viborglastvognservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.