Hejs og kran

Er du på udkig efter en hejs eller kran til din lastbil? Så er du kommet til det rette sted. Viborg Lastvognservice er stolte over at være servicepartner for HMF samt servicepartner og forhandler af HYVA hejs og bakker greb. Vi tilbyder eftersyn, service, reparation og salg af kran og hejs til din lastbil og har 1 års garanti på reparation samt 2 år på reservedele.

Mekanikere til lastbilmonteret kran

En kran er både et solidt og praktisk redskab, der gør det betydeligt lettere at udføre mange opgaver. Mange løft kræver en speciel kran, og det kan være svært at navigere rundt i, hvilken der passer til din opgave. Derfor står vores professionelle medarbejdere klar til at vejlede og rådgive dig angående din kran til lastbil.

Fleksibel lastbil med hejs

Med en hejs til din lastbil, bliver den et fleksibelt redskab, der gør mange opgaver lettere at udføre, såsom når containere skal optrækkes, afsættes eller flyttes op af noget. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, er vores mekanikere klar med råd og vejledning.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på telefon 77 34 43 49 eller mail info@viborglastvognservice.dk og få et uforpligtende tilbud på kran og hejs.

Har du en forespørgsel?

Send en besked via formularen, ring på tlf. +45 77 34 43 49 eller send os en email på info@viborglastvognservice.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.